Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry Daniel nie wiedziałam ze z ciebie taki kucharz przepis fajowy wykorzystam na pewno w sobotę powiedzi tylko czy ser żółty czy feta i do sałatki ogórek zielony czy kiszony Marta to sie narobiło szybkiego powrotu do zdrówka dla córeczkidziewczyny dzisiaj nocka byłą uda łóżeczko wróciło na swoje stare miejsce i jest ok ale jaja nie wiedziałam ze to ma az taki wpływ na spokojny sen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,no wlasnie,zmiana polozenia lozka a tu takie cyrki ze spaniem No ale dobrze,ze juz ok
Ja to jak robie salatki,to z tego co mam. Makaron albo ryz,ogorek octowy,zielony tez moze byc,kukurydza, filet z kurczaka smazony w przyprawie gyros albo co mi tam w reke wpadnie,majonez i juz Albo tunczyk zamiast kurczaka Lubie tez z paluszkow krabowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzien dobry;P ech bigosik mniam mniam ale ja jeszcze tu nie robiłam jak była moja mama to nam nagotowała na 3 dni hihi i rez robiła z tej kapusty kupionej w Szwecji
halas ja nie robiłam bardzo wyszuknej sałatki,na pewno ja znasz
-ogórek zielony,puszka kukurydzy,kapusta pekińska 1 lub2 ,papryka czerwona 2 lub 3,piersi z kurczaka 2 duże,majonez i przyprawa curry najpierw sie smaży miesko na przyprawie curry ,tak z dwoma łyzkami a jak bedzie nie słone to ja daje jeszcze troszke vegety targam sałatke na kawałeczki i potem łacze ze wszystkimi składnikami i na koniec mieszam majonez z przyprawa curry i dodaje do sałatki
Marta to Ci sie trafił pech z ta stłuczka a córci życze powrotu do zdrowia:*:*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,takie najprostsze salatki najsmaczniejsze,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Spóznieni z grzybków marynowanych możesz zrobic taka sałatke
Grzybki marynowane 0,5l może byc wiecej
pół dużej cebuli lub jedna mała,
5 dużych ogórków kiszonych,
6 jaj gotowanych na twardo,
majonez , musztarda, śmietana
sól , pieprz
Wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę połączyć i doprawić 2 łyżkami śmietany, 2 łyżkami majonezu i łyżeczką musztardy. Doprawić solą i pieprzem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dokładnie Aga do mnie jak ma ktos przyjść to przewaznie ta sałatke serwuje bo na prawde jest smaczna hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Moniko... ja biore norwegiana w plasterkach i kroje po 3 plasterki w kwadraciki, nie musi byc tego za wiele... tylko dla koloru, bo sos i tak przejmie caly smak... Tak wogole to 2 najwazniejsze rzeczy w tej saladce to sos i kurczak... A ogorek sielony... i nie wiem jak jecie ale ja kroje ze skurka...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
@kasior12 A jak bardzo na powaznie sie tym zajmuje? i czy dalby rade strone flashowa zrobic dla fotografa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Moja stara strona wyglada tak. danielzega.pl/ ...
teraz zbudowalem cos takiego fotograf.danielzega.com/

Ale myslalem nad czyms innym troszeczke....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aaa to juz wszystko wiem dziewczyny macie racje takie sałatki sa najlepsze szybko tanio i pysznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok